Benvinguts!

Mares i pares,

des de l'Associació de Mares i Pares hem creat un bloc digital on us informarem en tot moment dels nostres serveis, festes, activitats extraescolars, i demés activitats i serveis que l'AMPA ofereix i proporciona als alumnes de l'escola.
Desitgem que ens visiteu sovint i participeu amb els comentaris, ja que es una eina que ens permetrà oferir-vos tota la informació i actualitat a l'hora que serà accessible per vosaltres a qualsevol hora i en qualsevol lloc. No deixeu de visitar-nos i recordeu
http://www.ampaceipcirera.blogspot.com/


AMPA CEIP CIRERA


Coneixent el Web

Si és la primera vegada que visites el nostre espai digital, Benvingut!

A continuació exposem els objectius i la distribució de la pàgina per a que poguis trobar allò que desitjes d'una manera més comoda i sencilla.

En primer lloc, la raó d'aquest bloc és pel fet de tenir un espai on poder mantenir a tots els interessats informats amb la major informació possible ja que aquest espai ens permet adjuntar textos, imatges i videos de tots aquells serveis i activitats que oferim per a que tu, amic visitant, consultis les fotos de l'ultima festa o t'informis de la propera sortida d'en Cirerer.
Per altra banda, la pàgina està sub-dividida en quatre sub-apartats a mà esquerra els quals estan organitzats per enllaços, gràcies a aquests, pots arribar a trobar la informació d'una manera ràpida i comoda. Mentre que a la part superior pots veure un menú de color verd on hi ha localitzats els punts claus de l'associació.

Si ets un visiitant que busca les imatges o més informació de l'ultima festa a la que vas assistir, has acudit al lloc apropiat, ja que gràcies a la nostre secció d'imatges, podràs trobar les captures de les ultimes activitats realitzades.

Així doncs, ja t'hem fet cinc cèntims de com pots moure't per la pàgina, tan sols esperem que disfrutis i participis adjuntat un comentari amb la teva opinió.

Publicar un Comentari

Si vols participar en el bloc, és tan senzill com afegir un comentari a la noticia que desitjis, per això, t'has de dirijit a la part inferior del missatge on veuràs un rectangle de color ocre on possa "0 Comentaris", fent un Click se t'obrira una pàgina com la que pots veure a l'esquera.

Primer de tot tenim que seleccionar l'apartat de Nom/URL per poder indicar el nostre nom i que ens poguem reconeixer, si ja tens una compte Google (Gmail) pots seleccionar la casella Google/blogger i introduir les teves dades.

Un cop has escrit el teu nom, la URL no es necessaria, ja pots començar ha escriure el missatge on diu "Deixeu el vostre comentari".


Un cop finalitzat, fem click a "Publiqueu el vostre comentari" i immediatament quedarà escrit.


Agrairíem que deixeu el nom al comentari i no escriviu en Anònim ja que d'aquesta manera tots podem conèixer l'opinió de tothom.


Esperem que participeu en el blog!