Informàtica pels pares

Segona versió d'informàtica pels pares


Dins de la diversitat d'activitats que ofereix l'AMPA el passat curs 2007/2008 es van iniciar els cursos d'informàtica per a adults, els quals han resultat un èxit satisfactori i es proposa la segona versió de classes d'iniciació a la informàtica per a tots aquells pares i acompanyants que desitjin aprofitar de nou aquesta oportunitat.

L'escola disposa d'un aula amb més de 10 ordinadors que es proporcionen al curs d'informàtica on, en la primera versió, es començà impartint matèria bàsica d'iniciació a la informàtica a nivell d'usuari fins al punt d'introduir als alumnes al món d'internet i totes les aventatges i comoditats que molts dels assistents abans desconeixien.

Per fer-ne cinc cèntims, cal a dir que els alumnes de la passada edició van acabar el curs amb el seu propi correu electrònic i controlant amb un nivell bàsic i d'usuari l'ordinador i les eïnes que aquest inclou (Pack office) i la navegació i utilització de la red.

Si no vas tenir l'oportunitat d'assistir a la primera edició et brindem una nova oportunitat per a que vinguis a disfrutar i aprendre gràcies a les noves tecnologíes.

T'hi esperem!