Junta AMPA

Informació de la junta Directiva i on ens trobareu.

L'Ampa del Ceip Cirera tè la seu social al Centre Escolar, a la Avinguda del Corregiment 67, hens reunim el primer dimarts de cada mes en sessió ordinària al menjador del centre, a partir de les 20:30h.

Cada dos anys es renoven els càrrecs directius de la Junta, sempre es fan les eleccions d'aquests a l'Assemblea General que fem cada any al mes de setembre o en el mes d'octubre.
Aquest curs 2008-2009 hem tingut 268 associats (families).

Si voleu formar part de la Junta, o voleu venir a les reunions que fem, no us ho penseu, veniu, es molt important la participació dels pares i les mares del Centre per poder organitzar i realitzar totes les activitats que es duen a terme. Si tens ideies i ganes de compartir-les vine a la pròxima reunió.
T'esperem!!!

La teva participació dintre de la AMPA de l'escola a la que va el teu fill/a es molt important.

A continuació us informem dels membres de la Junta:

Presidenta: Mercedes Melero Collado
Vicepresident: Joan Pérez i Coll
Tresorera: Isabel García Bueno
Secretari: José García

Vicesecretaria: Rosa Cuello Concepción
Representant al Consell Escolar: Isabel Ortiz Frías
Vocals:
Coordinador esportiu, extraescolars: Roberto, Cristina, Mª Ángeles.
Comisió Econòmica: Feliciano, Joridi, Rosi.
Comisió de Festes: Eva, Inés.
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hoy, 03/06/2010, el AMPA Cirera nos da 2 días hábiles (hasta el lunes próximo) para pagar la cuota del curso que viene y reservar los libros. Quedan dos semanas de curso. Por qué tanta prisa? dos días no es tiempo. Pues no pago la cuota y pido los libros con más tranquilidad.

Unknown ha dit...

Hola ampa i professionals de l’escola:

Sóc membre del club d'escacs Cirera i voldria introduir els escacs d’una forma divertida a l’escola, ja que diuen que ho volen impusar, Tinc pensat posar gratuïtament els jocs a la mitja hora de pati, amb idea de que coneguin el joc.

A la festa de l’escola seria interessant posar-ho, perqué els pares, junt amb els seus fills descobrissin l’afició i ganes que tenen en conèixer el joc dels escacs. Responeu-me que en penseu. Moltes gràcies.

Unknown ha dit...

Benvolguts i benvolgudes,

Volem presentar-vos la nostra plataforma online per a facilitar la gestió i el dia a dia de l’AMPA: la plataforma AMP@ 3.0

Aquesta plataforma és completament diferent a totes les plataformes o programes existents per a AMPA que trobeu al mercat. Les principals diferències són:

La plataforma està pensada per informàtics, psicòlegs i membres de diferents AMPA que ens han mostrat, a través de diferents reunions, les necessitats i dificultats que teniu en el vostre dia a dia per a dur a terme una òptima gestió i comunicació amb les famílies i entre els mateixos membres de l’AMPA. També ens han fet notar les necessitats de les famílies.

Fruït d’aquestes trobades hem creat una plataforma 100% operativa per les AMPA. I amb el compromís de millora, de qualitat, així com de contacte permanent entre els nostres professionals i les diferents AMPA que tenen contractat el nostre servei.

Per altra banda, treballem amb psicòlegs especialitzats en el treball amb nens, adolescents i famílies, de tal manera que oferim un servei personalitzat d’assessorament psicològic online, i presencial en cas que sigui necessari. Dins la plataforma també hi trobareu un apartat exclusiu per a usuaris de la plataforma amb informació especialitzada realitzada per els nostres professionals i dirigida en exclusiva als pares i mares de les nostres AMPA.

Aquests mateixos professionals realitzen xerrades presencials de diferents temàtiques per tal d’acompanyar i donar recursos als pares i mares, tant a nivell emocional com psicològic.

Els nostres informàtics també ofereixen un assessorament online als pares i mares que tenen problemes a l’hora d’utilitzar la plataforma, així com formacions per a l’ús de la plataforma i xerrades per tal d’informar als pares de la millor manera d’acompanyar als nostres fills en el meravellós món, alhora que perillós, de la informàtica i de la tecnologia.

Cada any us demanarem la vostra opinió sobre l’ús de la plataforma per tal d’introduir millores a la plataforma per garantir l’excel·lència del servei.

Nosaltres ens encarreguem de la posada en marxa de la plataforma de forma totalment gratuïta.

Venim, sense cap compromís, i us expliquem què és i què podeu fer amb la plataforma.

El primer curs gaudireu d’un 50% de descompte i el segon, decidiu sense cap compromís si voleu renovar el contracte i continuar treballant amb la plataforma AMP@ 3.0.

Us adjuntem un tríptic informatiu de la plataforma. Per qualsevol dubte o pregunta ens podeu trucar al 607403033/ 650177360 o enviar-nos un mail a ep@cec-info.cat.


Atentament,

Joan Llisterri Homs
Psicòleg educatiu a Centres Educatius Connectats (col·legiat núm. 23048)

i Laia LLinàs

Psicòloga clínica a Centres Educatius Connectats ( col.legiada núm,18791)