Excursió a la neu

La festa de l'hivern és...

...l'excursió a la neu! Cap a finals de l'hivern, quan ja comença a sortir el sol pels matins i s'està força bé un diumenge pel matí sota els raigos de la llum, l'associació de pares i mares ens ajuntem tots plegats i organitzem una sortida tant per a grans com per a petits a la neu.
En les ultimes visites a la neu hem anat a la Vall de Núria amb la possibilitat d'aquells qui volguin d'aprofitar les pistes i esquiar, fer snowboard o simplement disfrutar amb els més menuts i els seus trineus.

A l'hora de dinar disfrutem d'un bon apat a la bora de la neu i amb l'escalfor del sol fem petar la xerrada mentre els més petits una vegada més aprofitem per jugar amb la neu.

Com cada any, el pròxim realitzarem la sortida a la neu i tots aquells pares i nens que volgueu asistir no deixeu de visitar la pàgina ja que s'anunciara amb prou antelació per a realitzar la reserva de places.

Pel gener us esperem a tots a la neu!

Vall de Núria 2007

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Que vergüenza de Ampa si tuvierais la más mínima decencia os marcharíais iros al inen como todo el mundo cuando quiere cobrar y no aquí...